Lovran7 kilometara od Opatije nalazi se Lovran. Slične arhitekture i tradicije, predstavlja mirniju destinaciju, ponosan na svoje običaje uklopljene u turističku ponudu.

Šparoge, trešnje i maruni samo su dio prepoznatljivog lovranskog identiteta. Secesijske vile i romantično šetalište uz more, stara gradska jezgra i očaravajuće plaže – sve to čini Lovran mjestom koje objedinjava atmosferu starog primorskog naselja i mondenog aristokratskog ljetovališta.

 

Više o Lovranu možete saznati na stranicama:
http://www.tz-lovran.hr

Autokamp Opatija

Autokamp Opatija

Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke.

Upit za rezervacije >>
Lokacija >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.