IčićiSmješteni između Opatije i Lovrana, poznati su po svojoj marini te vilama i apartmanima u kojima se i najzahtjevniji gosti osjećaju izvrsno. Srce mjesta predstavlja marina s elegantnim brodovima i jahtama, a u njenoj blizini nalazi se velika, uvijek rado posjećena plaža.

Ljubitelji prirode mogu uživati u opuštajućem zelenilu kampa i šetnjama uz more ili planinareći po obroncima Učke. Zbog blizine zaštićenog Parka prirode Učka, Ičići su posebno atraktivni ljubiteljima prirode i lijepe arhitekture.

 

Više o Ičićima možete saznati na stranicama:
http://www.tourism-icici.hr

Autokamp Opatija

Autokamp Opatija

Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke.

Upit za rezervacije >>
Lokacija >>

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.