Eventi

Eventi su način na koji ćete ljudima dati do znanja da vam je stalo do njih. Bilo da ih pozivate na druženje, zabavu, proslavu obljetnice ili vjenčanje - pozivate ih na druženje, zabavu, i pružate im doživljaj koji će ih radovati i koji će potom dugo pamtiti. Rivijera vam, kao suvremena tvrtka koja neprestano širi svoje domete, može organizirati ili iznajmiti prostor za organiziranje raznih uspješnih evenata. Na plaži Slatina u Opatiji, točnije u restoranu Vongola, postoje uvjeti za njihovu organizaciju kroz čitavu godinu dok se oni ležerni ljetni eventi mogu održavati i na plaži Kvarner u Lovranu.

Plaža Slatina najfrekventnija je opatijska lokacija i tradicionalno je poznata kao centar zbivanja. Stoga je idealno mjesto za održavanje raznih evenata i svečanih događanja. Kako raspolaže svom potrebnom infrastrukturom nadomak mora, tako uz prirodne ljepote i plavetnilo mora istovremeno pruža tehničku podršku i sav potreban komfor, a vrsna ponuda i usluga restorana Vongola smještenog na Slatini garantira nezaboravan gastro doživljaj.

Na suprotnom kraju iste plaže nalazi se kafić Batana, idealan za manja događanja, a posebno je atraktivan za tematske evente. Zahvaljujući takvim uvjetima, brojni eventi zaživjet će na Slatini u punom sjaju. Slatina je prostor kao stvoren za organizaciju vjenčanja, proslava, skupova, prezentacija, obilježavanja raznih obljetnica i brojnih drugih događanja. Isto tako, na Slatini možete organizirati koncerte, snimati modne editorijale, video ili promo spotove, a svu potrebnu podršku rado će vam pružiti osoblje Rivijere.

Dakle, želite li organizirati event u Opatiji, Ičićima ili Lovranu, event koji će svi zauvijek pamtiti, Rivijera postaje vaš pravi partner u realiziciji toga.

  • klapa_v
  • par_v
  • vjen_v

Autokamp Opatija

Autokamp Opatija

Nadomak mora, atraktivne plaže i u blizini glavnog prometnog pravca, skriva se zeleno blago - prirodni autokamp ''Opatija'' u Ičićima. Pod krošnjama bjelogoričnih i crnogoričnih stabala, slijedeći sklad terena, ovo je utočište svima koji žele nakratko pobjeći od civilizacije - a opet imati sve potrebno nadohvat ruke.

Upit za rezervacije >>
Lokacija >>